Beverwijk Zwarte Markt adres

Het adres van de zwarte markt in Beverwijk is eenvoudig te vinden door de te zoeken naar De Bazaar in Beverwijk. Dat is namelijk de plaats waar de zwarte markt in Beverwijk plaatsvindt. Op dit adres staan verschillende grote gebouwen waarin verschillende markten plaatsvinden. De zwarte markt van Beverwijk is dus slechts een onderdeel van een groter geheel. Er zijn bijvoorbeeld ook hallen die zich volledig richten op antiek, en hallen die ingericht zijn om even heerlijk te ontspannen bij een manicure of pedicure.

Adres zwarte markt
Het officiële adres van de zwarte markt in Beverwijk is Montageweg 35. De postcode is 1948PH te Beverwijk. Als dit adres in de navigatie ingetypt wordt zult u bij het hoofdkantoor van de Bazaar aankomen. Door dit adres aan te houden komt u op een gegeven moment vanzelf borden boven de snelweg tegen die u naar de Bazaar zullen leiden. Zet op dat moment de navigatie uit en volg deze borden. Zo komt u namelijk bij de juiste parkeerplaatsen uit. Van hieruit zijn de verschillende hallen gemakkelijk te voet te bereiken.

Hele dag zwarte markt
De zwarte markt in Beverwijk is goed te bereiken en biedt u de mogelijkheid om er de hele dag te vertoeven. Naast de vele honderden kraampjes zijn er ook genoeg andere dingen te beleven. Zo vindt u in hal 2 een compleet podium waarop de hele dag live optredens plaatsvinden. Ook kunt u heerlijk relaxen in hal 30 of op de vele terrassen die zich op het terrein bevinden.