Beverwijk Zwarte Markt jassen

De zwarte markt in Beverwijk biedt een groot scala aan tweedehands jassen. Eenvoudig en goedkoop een tweedehands jas op de kop tikken is dan ook zeer eenvoudig op de zwarte markt in Beverwijk. Op deze wijk verkopen veel mensen hun tweedehands zaken. De meeste kramen en kofferbakken van waaruit verkocht wordt bieden ook tweedehands kleding aan. Vooral jassen worden vaak verkocht. Dit komt voornamelijk omdat een jas meestal veel langer meekan dan de periode waarin hij gedragen is. Mensen zijn echter wel al veel sneller toe aan een nieuwe jas.

Goedkope tweedehands jassen uit de kofferbak
De zwarte markt in Beverwijk biedt de mogelijkheid aan tweedehands spullen uit kofferbakken van auto’s te kopen. Deze auto’s betalen voor een standplaats op de zwarte markt en verkopen vervolgens verschillende tweedehands waren. Een aanzienlijk deel van deze kofferbakverkopers verkoopt kleding. Kleding neemt namelijk weinig plaats in waardoor ze geen behoefte hebben aan grote kramen. De kans dat er jassen uit kofferbakken verkocht worden is dan ook aanzienlijk.

Andere marktafdelingen
Maar niet alleen bij de kofferbakmarkt zijn er jassen te koop. Ook bij andere hallen kunnen er jassen gekocht worden. Neem dan ook zeker even een kijkje bij de zwarte markt zelf, waar ook veel tweedehands jassen aangeboden worden. Ook in het beursgebouw zijn vaak markten waar kleding verkocht wordt.

Prijs van een jas
De prijs die betaald wordt voor een jas ligt op de zwarte markt in Beverwijk aanzienlijk lager dan wanneer een jas in een winkel of online gekocht wordt. Dit komt omdat de jassen die op de zwarte markt verkocht worden tweedehands zijn. Meestal valt dit echter niet eens aan de jassen te zien, omdat jassen nu eenmaal niet heel snel slijten.