Beverwijk Zwarte Markt openingstijden

Benieuwd naar de openingstijden van de Beverwijkse zwarte markt? De zwarte markt in Beverwijk is elk weekend geopend van 08.30 tot 18.00. Op vrijdagen zijn sommige delen van de zwarte markt ook open, zoals bijvoorbeeld een deel van Hal 30, waar u terecht kunt voor ontspannende pedicures en manicures. Ook tijdens Hemelvaart en Pinksteren is de zwarte markt gewoon open. Kijk altijd even op de bazaar punt nl voor de meest actuele tijden.

Wat te doen op de zwarte markt?
Tijdens de openingstijden van de zwarte markt in Beverwijk kunt u verschillende dingen doen. U kunt bijvoorbeeld rondwandelen langs alle kraampjes en de leukste snuisterijen kopen. Ook kunt u langs de Oosterse markt lopen, waar u terecht kunt voor allerlei Oosterse spulletjes en Oosters eten. De entree tot dit deel van de zwarte markt is gratis. Voor het hoofddeel van de Beverwijkse zwarte markt bedraagt de entree tijdens de openingstijden €2,30. Uiteraard is het mogelijk om bij verschillende kraampjes te eten of wat te drinken. Een dagje naar de Beverwijkse zwarte markt staat garant voor een compleet dagje uit. Er is namelijk heel veel te zien en heel veel te beleven. Ook voor kinderen is er genoeg te doen op de zwarte markt, dus neem ze gerust mee. Tot 12 jaar is de entree voor kinderen gratis.

Meerdere hallen
Veel mensen denken dat de zwarte markt van Beverwijk uit slechts een aantal kraampjes bestaat. Maar niets is minder waar, tijdens de openingstijden van de zwarte markt kunt u bij verschillende grote hallen terecht voor de leukste tweedehands spullen. Maar uiteraard zijn er ook kraampjes te vinden waar u terecht kunt voor nieuwe exemplaren van van alles en nog wat.