Beverwijk Zwarte Markt plattegrond

De Beverwijk zwarte markt plattegrond is heel erg handig, want zonder plattegrond de weg vinden op de zwarte markt in Beverwijk is heel moeilijk. Uiteraard staan de gebouwen gewoon aangegeven, maar wat zich nu in welke hal afspeelt is dan altijd onduidelijk. Daarom is het altijd aan te raden om te zorgen voor een plattegrond. Deze kan op het internet gevonden worden en biedt zelfs de mogelijkheid om per gebouw te bekijken welke markten zich daar bevinden.

Plattegrond zelf meenemen
Uiteraard is het een optie om de plattegrond van de zwarte markt in Beverwijk mee te nemen. Dit kan door de plattegrond die op het internet gevonden kan worden uit te printen of door deze op te slaan op de telefoon. Eventueel kan er ook een foto van gemaakt worden en opgeslagen worden op de telefoon. Als u dat doet heeft u altijd een plattegrond bij de hand.

Plattegrond op locatie
Als u zonder plattegrond aankomt op de Beverwijkse zwarte markt is dat ook geen probleem. U kunt dan altijd nog op locatie een plattegrond aanschaffen. Deze plattegronden zijn te verkrijgen bij het marktkantoor. Hier kunt u ook meer informatie krijgen over de zwarte markt en alle andere markten op het terrein. Elke week vinden er namelijk andere markten plaats.
Op de zwarte markt zelf staan ook borden die u de weg kunnen wijzen. Hierop staat echter niet of bepaalde hallen gebruikt worden op die bepaalde dag en of deze ook open zijn. U weet dan alleen de locatie van een hal, maar niet wat daar op dat moment verkocht wordt. Het is dus altijd aan te raden om even langs de informatiepost te gaan om te vragen naar wat zich in de hallen afspeelt. Door goed geïnformeerd op pad te gaan kunt u ongestoord genieten van een heerlijke dagje uit op de zwarte markt van Beverwijk.